AKSARAY / GÜLAĞAÇ - Demirci Ortaokulu

Nis

Okulumuzun Bahçesi Güzelleşiyor

Mrt

2024 Yılı LGS başvuruları 18 mart ile 29 mart 2024 tarihleri arasında yapılacak. İsteğe bağlı olarak sınava girmek isteyen öğrenciler elektronik ortamda başvurularını yapacak. Başvuruların Okul Müdürlüğüne onaylatılması gerekiyor.

Okulumuzda Sanatsal Etkinlikler Kapsamında Yapılan Çalışmalar

Şbt

Okulumuz öğrencilerine doğa ve hayvan sevgisi kazandırmak için bir faaliyet yaptık.

Ock

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURUSU 13 ŞUBAT 2024'DE BAŞLIYOR.

Nis

Türkiye'den 10 okul ve Romanya'dan 1 okulun işbirliğinde yürütülecek olan "Doğaya Bir Nefes" adlı  e-Twinning projesi okulumuzda da uygulanmaya başladı.